EPILERING


Epilering/Diatermi är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt, på mindre områgen av kroppen, såsom överläpp, haka, ansikte, mage. Epilering fungerar på alla sorters hårstrån. Metoden är säker och hygienisk då man använder sig av sterila engångsnålar. Behandlingen bör bara utföras av specialutbildade hudterapeuter.


Så här går det till:

En specialtillverkad steril engångsnål förs ner i varje hårsäck. Elektrisk ström tillförs, och dödar hårstråt i hårsäcken. Hårborttagningen är alltså permanent.


Innan en epilation påbörjas läggs en individuell behandlingsplan upp för dig, som bör följas noga. Epilationen sker stegvis och flera behandlingar krävs för att få bort allt hår, även på mindre områden. Därför är det viktigt att du följer anvisningarna noggrant, för att inte störa den läkande huden eller få infektioner. Använd solskyddsmedel.


OBS! Borttagning av hår med pincett är inte detsamma som epilering! De hår du tar bort med pincett – speciellt i ansiktet (utom ögonbrynen) – växer sig grövre för varje gång de rycks bort.


Jag är innehavare av ett speciellt Diatermicertifikat som utfärdas av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR).DIATERMI


Behandling av ytliga blodkärl med nål i ansiktet, diatermi.

Kostnad efter tid.


30 minuter     |     550:-


15 minuter     |     340:-


Minimipris     |     280:-

Tillsammans med en annan behandling och du har några enstaka strån.
(Med reservation för prisförändringar och tryckfel)