SKÖNHET-OMTANKE-VÄLMÅENDE

PowerliteIPL tar bort oönskad hårväxt för alltid!


Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig?

Vill du bli av med din oönskade hårväxt föralltid?


Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på

hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, 

rygg och ansikte?


Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i

nära samarbete med hudterapeuter och läkare.Hårborttagning/Hudförbättring


Hudförbättring med IPL/Powerlite


Behandlar ytliga kärl, åldersfläckar rosacea,

fina linjer, hudstruktur.

Ring mig angående kostnadsförslag

Kräver upprepade behandlingar


Hudföryngring

Ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen och huden får en jämnare hudton och får ett finare och slätare intryck. Man rekommenderar 5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.


Ytliga kärl

Det som sker vid behandlingen är att blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därefter koaguleras. Man kan få en lätt rodnad det första dygnet. Oftast tar det ca 3 veckor innan man ser att kärlet reducerats. Det kan bli en rodnad efter behandlingen som sedan försvinner. Om det är ett litet kärl kan man få en omedelbar effekt i och med att kärlet drar ihop sig. Man räknar med 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.


Pigmenteringar

Vad händer med en pigmentering efter behandlingen? Efter behandlingen kan området som behandlats se lite ”smutsigt” ut. Det som sker är att pigmentet kryper upp till ytan (epidermis) där det efter 5-12 dagar stöts bort. Här rekommenderas 2-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Permanent hårreducering med IPL/Powerlite


Intensivt pulserande ljus.

Behandlar mörka hår i ansikte och på hela kroppen.

Ring mig angående kostnadsförslag

Kräver upprepade behandlingar


Med traditionellt IPL-system pulsar man en puls i taget med en hög styrka i varje puls som direkt ödelägger hårsäcken.

Kylning av det översta hudlagret under behandlingen innebär en mindre smärtsam behandling.


Hårstrået växer i olika växtfaser:

Anagen (aktiv tillväxtfas)

Katagen (övergångsfas)

Telogena (vilofasen)

IPL ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den aktiva växtfasen. Vid ca 70 grader C förstörs proteinet i dessa hårsäckar.

Forskning pekar på att ett växande hårstrå som ödelagts inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras pga hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om nya hårstrån.

Efter ca två veckor från behandlingstillfället börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av – eftersom att allt hår i det behandlade området inte befinner sig i den aktiva växtfasen brukar man räkna med att det kan behövas mellan 5-8 behandlingar. Vanligtvis görs behandlingarna med ca 6-8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som ej ödelagts under behandlingen ska hinna växa ut. Detta är naturligtvis helt individuellt och beror på behandlingsområde och hur snabb hårväxt man har.Copyright @ All Rights Reserved