SKÖNHET-OMTANKE-VÄLMÅENDE

ArtDeco erbjuder kontinuerligt olika nyheter, trender, säsongsprodukter, refillförpackningar, magnetsystem samt en komplett mineralmake-up serie.


ArtDeco erbjuder ett stort urval av specialprodukter: Camouflage, bronzing, glamour, foundation, professionellt arbetsmaterial.


ArtDeco är en unik make-up serie som även erbjuder hudvård, kroppsvård, fotvård samt hand- och nagelvård.

Läs mer här:

Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder.


Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt. Logiska system och innovativa produkter gör din hudvård roligare och mer njutbar. Dessutom är Bioline 100% fritt från mineraloljor.

Läs mer här:

Kalahari Spa inspirerades av en extraordinär resa, vars ursprung påbörjades från de vidsträckta slätterna i Kalaharis öken. Grundaren och ägaren av Kalahari Spa, Carina Franck, växte upp på en farm mitt i Kalahari där eviga sanddyner och den öppna blå himlen formade hennes barndom. ”Från tidig ålder förstod jag att denna magiska plats och dess ödmjuka befolkning var något som alltid skulle vara en del av mig”.


Carina har det senaste årtiondet varit i frontlinjen vid den snabbt utvecklade skönhetsindustrin både lokalt och internationellt. Med sin passion för Afrika inspirerades Carina att utveckla en Spa-serie i absolut världsklass, en serie vars karaktär har lyckats fånga Kalahariöknen.

Läs mer här:

Copyright @ All Rights Reserved