IPL-behandling


Dermapen 4

Mild Kemisk Peeling

Kalahari Microneedling 

IPL-behandling är en effektiv och skonsam metod mot bl.a. behåring i ansiktet och på kroppen, hudföryngring, hudrodnader och synliga blodkärl. IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är en form av ljusbehandling. Behandlingen är snabb, relativ smärtfri och ger inga sårskorpor. Notera dock att närmaste timmarna efter en IPL-behandling kan en mindre rodnad och värmekänsla i huden upplevas.

Dermapen är en effektiv kollagenstimulerande mikronålsbehandling som ger ökad lyster, förbättrad struktur och spänst till din hy. Med ett munstycke på sexton sterila mikronålar skapas det mikrokanaler ner i huden. Ju djupare kanal desto kraftfullare behandling. Genom det stimuleras naturlig kollagenproduktion. 


På detta sätt kan man även tillföra aktiva ämnen i huden. Behandlingen passar olika hudtyper. Kan rekommenderas med väldig bra effekt på hudföryngring, melasma (hyperpigmenteringar), acne , stora porer och bristningar.

Vi utför kemiska peeling med AHA-syror. Peelingar finns i olika styrkor och hudvårdsmärken och anpassas efter din hudtyp och din huds behov.


Tanken är att rensa bort gamla hudcellslager för att ge plats åt nya hudceller. Vilket i sin tur leder till att du kan reducera dina ärr, släta ut dina rynkor och föryngra/strama upp din hud. Man kan även minska och eventuellt bleka melasma och solfkläckar genom den här typen av peeling. Bra behandling för att hålla Aktinisk Keratos lugnare.

Revolutionerande behandlingsmetod!

Med microneedling kan du gå flera steg längre än med traditionell hudvård. I behandlingen penetreras huden med 12 små nålar som skapar tusentals microkanaler samtidigt som ett serum slussas in. En kontrollerad skada skapas som bidrar till att huden sätter igång sin naturliga läkningsprocess och ökar collagen produktionen. Resultatet blir spänstigare, fylligare och
ungdomligare hud. En otroligt effektiv behandling för dig med acneärr, rynkor, slapphet, pigmenteringar, stora porer och ytliga kärl.

Behandlingen görs med fördel i en kur på 3 eller 6 behandlingar.