Klassisk behandling 

Porrengöring

En skön stund

AHA-behandling

AHA-behandling Extra

Desense-behandling

DE-OX C-vitamin

behandling 

AGE-behandling 

Kalahari C-vitamin behandling 

Olika tillval 

Mitt tips: Välj att göra en av Biolines specialbehandlingar som tillval när du gör en klassisk ansiktsbehandling. 

Tillval AHA-ampull 

Tillval plockning av bryn

90 min     |     890kr


Rekommenderas till alla. En skön djuprengörande och vårdande behandling. Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning och mask. Avkopplande massage för ansikte och axlar och sist vårdande kräm.

Denna behandlingen passar dessutom bra om du har mycket orenheter som pormaskar och milier, då lägger jag vikten på att göra din hud ren.

60 min     |     750kr


För dig som på kort tid vill få din hy rengjord och vårdad. Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, mask, vårdade kräm.

50 min     |     750kr


För dig som vill ha en skön vårdande behandling på kort tid fokuserad på massage. Här väljer vi ansiktsmassage i stället för ånga och portömning. 

30 min     |     480kr


När du vill ha en extra rengörande och uppfräschande behandling utan portömning. Bra för dig som har acne och orenheter eller om du snabbt vill fräscha upp din hy. Huden aktiveras, blir ren och får fin lyster. Utförs gärna som kur om 6-10 behandlingar.

45 min     |     680kr


Som ovan, men med tillägg av mask för att få en mer vårdande behandling.

50 min     |     890kr


För känslig hy. En lugnande behandling för alla som blir röda, blossar, har ytliga kärl och har rosacea. Passar även bra för dig som sitter framför dator, vistas i kyla eller blåsigt klimat. Unika ingredienser reparerar och stärker din hud omedelbart, gör den mjuk och återfuktad.

OBS ingen hudrengöring, endast lugnande, vårdande behandling. 

60/90 min     |     1195/1390kr


En unik anti-oxidant behandling med den mest avancerade formen av C-vitamin. Perfekt för en solskadad, stressad hud och för dig som utsätts för rökning, datorer och UV-strålning.

Återuppbyggande och skyddande.

60/90 min     |     1195/1390kr


Biolines mest uppbyggande behandling. Reparerar hudens åldrande på en mogen hud och skyddar en ung hud på bästa sätt. Kraftfullt återuppbyggande och skyddande.

50 min     |     890kr


En fantastisk anti-age och uppstramande behandling som är rik på organisk C Vitamin och antioxidanter. Behandlingen kommer resultera i minskade porer, fina linjer och en fin lyster i huden. Behandlingen består av 100% ekologiskt c-vitamin extrakt från baobab och passar dig som vill få ett synbart resultat. Passar alla hudtyper.

160kr


Tillägg i ansiktsbehandling istället för peeling. För extra rengörande och uppfräschande effekt.

160-260kr


I anslutning till ansiktsbehandling.